top of page

OVER ONS

Echte sportlui verkiezen een sportspeciaalzaak, waar de keuze groot is en het adviesprofessioneel en persoonlijk. Bij NickSport bent u daarvoor aan het juiste adres. Het iseen nieuwe, toonaangevende winkel, gespecialiseerd in voetbalartikelen.

Overwinningen en succes worden bereikt door training en voortdurend streven naar perfectie, zowel in de techniek ais in de uitrusting. NickSport helpt u door zijn uitgebreid en professioneel gamma bij het streven naar deze perfectie in de uitrusting.

Het assortiment wordt aangevuld met een mooi aanbod sport- en vrijetijdskleding voor mannen, vrouwen en kids. Alle artikelen zijn van de hoogste kwaliteit en bij de keuze wordt u professioneel en vriendelijk begeleid door het team van NickSport, een team met een passie voor voetbal, kwaliteit en perfectie!

Van amateur tot professional, kinderen, mannen en vrouwen: elke voetballer kan bij NickSport terecht voor zijn voetbalschoenen. Het aanbod is zeer divers en biedt de hoogste kwaliteit in verschillende prijsklassen.

Naast voetbalschoenen vindt u bij NickSport ook tal van andere sportartikelen zoals kledij, bescherming, sportzakken en handschoenen 
voor de voetballer.

Het team van NickSport heet u van harte welkom!

bottom of page